2013 m. gegužės 4 d., šeštadienis

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su grietinėle ir citrinų kremu

 Karštą pavasario dieną su drauge gėrėme šaltus kokteiliukus ir smaližiavome saldžiais pyragėliais... ;)
Šie pyragėliai su citrinų kremu, kurį aprašiau kaip gaminti praitam įraše.



 Pyragėliams reikės:

  • 35% riebumo grietinėlės
  • pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos
  • citrinų kremo
  • cukraus pudros
 Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių Celsijaus. Tešla turi būti jau atšilusi, tada ją supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, dėti į skardą ir kepti 15 min. Grietinėlė turi būti šalta, tada į ją įberti pagal norą cukraus pudros ir išplakti iki standumo, tik nepersistenkite, nes grietinėlė gali pavirsti į sviestą. Iškepusius pyragėlius dėti į lėkštes ant jų dėti grietinėlės ir citrinų kremo. Pyragėliai skanūs ir labai labai saldūs, tam kam patinka saldėsiai, tikrai labai patiks, aš labiau mėgstu sūrius patiekalus, tai vos vieną suvalgiau, o mano draugė net kelis įveikė... :D

 Skanaus!

1 komentaras:

Rašyti komentarą