Karštą pavasario dieną su drauge gėrėme šaltus kokteiliukus ir smaližiavome saldžiais pyragėliais... ;)
Šie pyragėliai su citrinų kremu, kurį aprašiau kaip gaminti praitam įraše.
Pyragėliams reikės:
- 35% riebumo grietinėlės
- pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos
- citrinų kremo
- cukraus pudros
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių Celsijaus. Tešla turi būti jau atšilusi, tada ją supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, dėti į skardą ir kepti 15 min. Grietinėlė turi būti šalta, tada į ją įberti pagal norą cukraus pudros ir išplakti iki standumo, tik nepersistenkite, nes grietinėlė gali pavirsti į sviestą. Iškepusius pyragėlius dėti į lėkštes ant jų dėti grietinėlės ir citrinų kremo. Pyragėliai skanūs ir labai labai saldūs, tam kam patinka saldėsiai, tikrai labai patiks, aš labiau mėgstu sūrius patiekalus, tai vos vieną suvalgiau, o mano draugė net kelis įveikė... :D
Skanaus!
1 komentaras:
Niam niam...
Rašyti komentarą